Over ons Dijkstra&Jager

Mr. C.H. Dijkstra (Hetty)

Hetty Dijkstra is 25 jaar werkzaam als advocaat. Zij begon haar rechtenstudie na werkzaam te zijn geweest in de hulpverlening aan mishandelde vrouwen. Tijdens haar studie werkte zij als coördinator van de Kinder-en Jongerenrechtswinkel te Utrecht. Als advocaat specialiseerde zij zich al snel op zowel het Strafrecht als het Jeugdrecht en volgde in beide rechtsgebieden de specialistenopleiding. Zij trad op als docent binnen de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en in het Post Academisch onderwijs van de opleiding voor Jeugdrechtadvocaat aan de Universiteit van Utrecht.

Hetty Dijkstra is een ervaren advocaat die dankzij haar gedrevenheid en betrokkenheid voor veel mensen in schijnbaar uitzichtloze en complexe situaties een doorbraak heeft weten te bereiken.

Hetty Dijkstra is lid van:

  • de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten;
  • de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten;
  • de Utrechtse werkgroep strafrecht;
  • LANGZS, landelijk advocaten netwerk gewelds-en zeden slachtoffers.

dijkstra@dijkstra-jager.nl
033 4790801
06 25413605
033 4700788

Mr. R.E.H.Jager (Ruth)

Ruth Jager heeft in 2005 haar rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam Cum Laude afgerond met een bijzondere specialisatie op twee rechtsgebieden, het Strafrecht en het Jeugdrecht. De keuze voor deze twee richtingen kwam voort uit haar wens om van betekenis te kunnen zijn voor mensen die in een “underdog”-positie verkeren. Het is dan ook niet vreemd dat Ruth Jager na haar studie besloot de advocatuur in te gaan.

Zij vond direct een plek bij Damman Advocaten in de door haar zo geliefde stad Amersfoort, alwaar zij de volle ruimte kreeg zich te specialiseren op het gebied van het Strafrecht. In 2011 waagde zij de sprong en sloot zich als partner aan bij het volledig strafrechtelijk georiënteerde kantoor Dijkstra Krikke Ruperti Advocaten.

Ruth Jager is lid van:

  • de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten;
  • de Utrechtse werkgroep strafrecht;
  • LANGZS, landelijk advocaten netwerk gewelds-en zeden slachtoffers.

jager@dijkstra-jager.nl
033 4790801
06 24239506
033 4700788